Aeroporti Nënë Tereza konfirmon 16 fluturimet për ditën e sotme

Written by on 09/01/2021

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës njofton se fluturimet e konfirmuara për këtë të shtunë janë 16. Përpara çdo udhëtimi, pasagjerët duhet të kontaktojnë kompanitë ajrore dhe shtetet pritëse për t’u njohur me rregullat e karantinës ose jo. Stambolli, Beogradi, Venecia, Frankfurti, Milano, Torino dhe Bolonja janë disa nga destinacionet kryesore ndërkohë që listën e plotë të udhëtimeve të konfirmuara e gjeni në faqen zyrtare të Aeroportit ‘Nënë Tereza’ në Facebook.


Current track

Title

Artist