Abu Dhabi vendos Shqipërinë në listën e vendeve të sigurta!

Written by on 15/07/2021

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme  ka bërë me dije se Abu Dhabi e ka vendosur Shqipërinë në listën e vendeve me ngjyrë jeshile. Kjo do të thotë që në momentin e hyrjes në territorin e këtij vendi, shqiptarët nuk do ta kenë të detyrueshëm karantinimin.

Gjithsesi, në njoftimin e saj Ministria thekson se përpara çdo udhëtimi në vendet e BE-së dhe në vende të tjera të botës, qoftë për turizëm apo punë, sigurohuni të keni informacionin e duhur për destinacionin tuaj./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background