A munden shqiptarët të udhëtojnë drejt Holandës?

Written by on 21/09/2021

Pasagjerët shqiptarë që udhëtojnë drejt Hollandës duhet të jenë të vaksinuar me një nga vaksinat e miratuara nga EMA dhe OBSH dhe duhet të plotësojnë formularin e vetëdeklarimit. Personat që nuk janë të vaksinuar mund të udhëtojnë drejt Hollandës vetëm për arsye esenciale duke paraqitur një test PCR 72 orësh, test antigen 48 orësh ose një provë të kalimit të infeksionit Sars-Cov2, e vlefshme deri në 6 muaj pas shërimit.

Fëmijët nën moshën 12 vjeç përjashtohen nga detyrimi i testit molekular./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist