A jeni gati të provoni mish pule të rritur në laborator?

Written by on 21/12/2020

Restoranti i parë që do të shërbejë mish pule të rritur në laborator është zyrtarisht i hapur për klientët. Restoranti quhet 1880 dhe ndodhet në Singapor. Pas miratimit nga agjencia amerikane e Ushqimit, restoranti do të furnizohet me këtë produkt, i konsideruar si i konsumueshëm për njeriun. Mishi i rritur në laborator do të serviret për klientët përmes një menuje të pasur dhe inovative.


Current track

Title

Artist