64 milione euro investime per zhvillimin e turizmit ne 4 qarqe te vendit!

Written by on 26/05/2018

Qarku i Beratit, Gjirokastres, Shkodres dhe Korçes do te perfitojne 64 mln euro investime per projektet me karakter zhvillimin e turizmit.Lajmi u be i ditur nga kryeministri i vendit gjate je vizite ne Berat. Ne vemendje do te jete kryesisht infrastruktura rrugore ne keto qarqe. Sipas kryeministrit rruga qe shkon deri ne Drobonik eshte nje aks me vlera te jashtezakonshem per nga pikepamja e zgjerimit te mundesive per te pasur akses te bukurite por eshte dhe nje aks i jashtezakonshem per te ndertuar agro-turizem. Po keshtu dhe rruga qe lidh Lumasin me Kuçoven mbetet nje projekt i rendesishem. Per keto zona me potenciale te medha do te punohet edhe per promovimin e tyre.

 


 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist