6 shtetet që do të dalin nga lista e sigurt e udhëtimeve. Mes tyre edhe Shqipëria!

Written by on 09/09/2021

Këshilli i Bashkimit Europian do të reduktojë listën e vendeve të treta të cilat konsiderohen të sigurta sa i takon pandemisë. Pritet që pjesë e kësaj liste të jetë edhe Shqipëria, pasur nga Serbia, Japonia, Armenia, Azerbajxhani dhe Brunei.

Heqja nga lista e vendeve të sigurta do të thotë që shtetet anëtare të BE-së do të këshillohen që të rivendosin kufizimet e hyrjes për udhëtarët nga këto vende, të cilët deri më tani ishin të ligjshëm për të udhëtuar në shumicën e vendeve të BE-së dhe zonës Shengen pa kufizime./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background