290 dollarë në dorë nëse largohesh nga shtëpia e prindërve!

Written by on 11/10/2021

Sipas planit të fundit të presidentit spanjoll Pedro Sanchez, të rinjtë mund të paguhen 290 dollarë për t’u larguar nga shtëpia e prindërve të tyre. Kjo është një strategji e re e qeverisë për të luftuar qiratë e larta dhe për të bërë më të lehtë për të rinjtë me të ardhura të ulëta të gjejnë një shtëpi të tyren.

Sipas të dhënave, Spanja ka një nga nivelet më të larta të papunësisë për moshën nën 25 vjeç në Evropë./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background