Kuba shenon rekord turistesh kete vit, rritje me 60%!

Written by on 27/12/2018

Kuba shenoi nje numer rekord turistesh gjate ketij viti, me rreth 4.75 milione turiste. Referuar te dhenave te disa zyrtareve Kuba ka shenuar nje rritje prej 60 per qind krahasuar me 4 vitet e fundit, ku rritjen me te larte e kane pasur udhetimet me anije. Ndersa numri i turisteve qe kane ardhur ne portin e Havanes ne Kube eshte rritur me rreth 48 per qind, ku pjesa me e madhe e tyre vijne nga Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Kjo rritje sipas zyrtareve ajo shoqerohet edhe me disa faktore negative, te tille si mungesa e akomodimit dhe mungesa e restoranteve per te perballuar te gjithe kete fluksh turistesh.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist