2018, vit pozitiv dhe i qendrueshem per turizmin ne vend!

Written by on 18/12/2018

Ky vit sipas eksperteve vendas te turizmit  ka qene teper pozitiv dhe i qendrueshem, jo vetem ne numer, por edhe  ne net-qendrimi dhe te ardhura per sektorin. Gjate 2018 Shqiperia pati pjesmarrje me te gjere ne panaire nderkombetare te turizmit. Gjithashtu  dhe nje numer rekord edhe ne kroçerat qe mberriten ne portet e Durresit dhe Sarandes. Bashkepunim i ngushte i strukturave shteterore dhe i bizneseve te turizmit do te jete shume i rendesishem per te pasur rezultate te mira dhe mundesi edhe me te medha per 2019.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist