ryanair

Ryanair do te trajnoje deri ne 450 pilote te rinj gjate pese viteve te ardhshme, si pjese e nje partneriteti te ri trajnimi me nje shkolle nderkombetare te fluturimit ne qytetin Cork, Irlande. Pilotet do te sterviten intensivisht per 16 muaj ne nje shkolle, ndersa linja ajrore po zhvillohet ne bashkepunim me Akademine e Trajnimit [...]

  Linjat low cost vijojne te arrijne fitime te konsiderueshme edhe kete sezon veror. Linja ajrore low-cost me e madhe ne Europe, Ryanair, ka shtuar numrin e pasagjereve me 9% ne muajin Gusht krahasuar te njejten periudhe nje vit me pare, nderkohe qe blerja e kompanise austriake Laudamotion, ka kompensuar per grevat dhe mungesen e […]

  Kompania ajrore irlandeze Ryanair ka njoftuar se duke nisur nga nentori i ketij viti do te prezantoje rregulla te reja per bagazhet per pasagjeret e linjes. Polica e re qe do te hyje ne fuqi nga 1 nentori perjashton valixhen e dyte te dores falas. Pasagjeret e linjes mund te marrin ne bord vetem […]

Ryanair drejt anullimit te 400 fluturimeve ne Europe Ryanair ka ne plan te anuloje 250 fluturime brenda dhe jashte Gjermanise diten e sotme pasi pilotet u bashkuan greves 24-oreshe qe po ndodh ne Irlande, Suedi dhe Belgjike si pasoje e mosmarreveshjeve per pagen. Linja ajrore, e cila ka luftuar per te rene dakord me pilotet [...]

Current track

Title

Artist

Background