Ryanair drejt anullimit te 400 fluturimeve ne Europe

Written by on 10/08/2018

Ryanair drejt anullimit te 400 fluturimeve ne EuropeRyanair ka ne plan te anuloje 250 fluturime brenda dhe jashte Gjermanise diten e sotme pasi pilotet u bashkuan greves 24-oreshe qe po ndodh ne Irlande, Suedi dhe Belgjike si pasoje e mosmarreveshjeve per pagen. Linja ajrore, e cila ka luftuar per te rene dakord me pilotet dhe ekuipazhin e kabines ne shume prej tregjeve ne te cilat operon,  tashme ka  anuluar 146  fluturime ne tre vendet e tjera. Kjo ka bere qe pilotet gjermane te hyjne ne greve duke çuar numrin e fluturimeve te anulluara ne 400. Linja ajrore low cost duket e penduar per vendimin e marre nga sindikata e piloteve dhe eshte shprehur e gatshme te vazhdoje negociata.

 

Tagged as

Current track

Title

Artist

Background