Ryanair trajnon pilote te rinje por grevat vazhdojne

Written by on 17/09/2018

Ryanair do te trajnoje deri ne 450 pilote te rinj gjate pese viteve te ardhshme, si pjese e nje partneriteti te ri trajnimi me nje shkolle nderkombetare te fluturimit ne qytetin Cork, Irlande. Pilotet do te sterviten intensivisht per 16 muaj ne nje shkolle, ndersa linja ajrore po zhvillohet ne bashkepunim me Akademine e Trajnimit te Fluturimeve ne Atlantik te Cork per te mbeshtetur rritjen e metejshme ne te gjithe Evropen. Linja ajrore low cost, me e madhja ne Evrope, shtoi se do te punesoje deri ne 1,000 pilot ne vit gjate pese viteve te ardhshme. Iniciativa e trajnimit te piloteve vjen si rezultat kur Ryanair po lufton vepren e greves te kesaj vere nga pilotet dhe ekuipazhin e kabines ne te gjithe Evropen per ceshtjen e pagave. Nje tjeter greve eshte parashikuar te ndodhe me 28 shtator, pasi sindikatat nga Spanja, Italia, Portugalia, Holanda dhe Belgjika konfirmuan largimin.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist