Ja cili është plazhi i mbuluar nga objektet e çuditshme!

Written by on 08/11/2019

Një plazh në Finlandë është mbuluar nga nga mijëra copa akulli në formë veze, për shkak të një dukurie të rrallë natyrore. Ekspertët kanë thënë se dukuria është një proces i rrallë që bën copëza të vogla akulli të rrokullisen nga uji dhe era me shpejtësi dhe të marrin atë trajtë. Vezët e akullit kishin mbushur një hapësirë prej 30 metra katror dhe përmasat ndryshonin. Disa ishin sa një vezë, disa sa një top futbolli.


Current track

Title

Artist

Background