Gerti Shella: Washingtoni është vend shumë dimensional!

Written by on 10/02/2021

I ftuar mëngjesin e sotëm në “Boeing 104.6” në Premium Channel dhe Radio Travel ishte dhe Geti Shella, drejtori ekzekutiv i INFOÇIP, një qëndër e specializuar në promovimin e transparencës dhe shtetit të së drejtës përmes teknologjive të informacionit. Që në vitn 2006 ai ka punuar si gazetar në median e shkruar dhe ka një përvojë të gjatë në radio dhe Tv. Gerti ka marrë shumë çmime dhe vlerësime pikërisht në Washington, vend që e viziton shpesh me familjen. Për Gertin Washingtoni është një vend shumë dimensional dhe ku nuk të mjafton vetëm një herë që të shkosh për ta njohur dhe eksploruar.


Current track

Title

Artist

Background