Gjermania nuk ka zgjidhje tjetër, shtyn bllokimin deri më 7 mars!

Written by on 11/02/2021

Gjermania ka vendosur të zgjasë sërish izolimin. Masat kufizuese do të jenë në fuqi deri më 7 mars, ndërsa baret, restorantet e qendrat kulturore do të mbeten të mbyllura. Vendosja e maskës mbetet e  detyrueshme kudo. Sipas Merkel, ndonëse aspak e lehtë, zgjatja e izolimit bëhet për të parandaluar një valë të tretë të virusit dhe varianteve të reja më infektuese.


Current track

Title

Artist