Rudina Ismalaj: “Washingtoni është bërë shtëpia ime”

Written by on 10/02/2021

E ftuar mëngjesin e sotëm në “Boeing 104.6” në Premium Channel dhe Radio Travel ishte dhe Rudina Ismalaj, e reja me origjinë nga Tropoja që jeton dhe punon në Washington. Ajo ka përfunduar studimet në në B.S  Chemical Engineer në New Jersey Institute of Technology, Honors’ College si dhe një MBA  në University of Maryland, Smith Business School. Aktualisht Rudina drejton biznesin e saj ku merret me pjesën estetike dhe ndihet shumë mirë që po e provon këtë sektor.


Current track

Title

Artist