Turistet i sjellin Shqiperise 1.5 miliarde euro ne vit!

Turistet i sjellin Shqiperise 1.5 miliarde euro ne vit!

Like
68
0
Wednesday, 07 March 2018
Travel News

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, ne Strategjine Kombetare per Zhvillimin e Qendrueshem te Turizmit 2018-2022, veƧ shifrave te vizitoreve te huaj qe kane hyre ne vendin tone, mbi 5 milione te tille, e duke sjelle 1,5 miliarde euro te ardhura ka pershkruar edhe atraksionet turistike me te dominuara gjate vitit te kaluar. Shqiperia perfshihet ne listen e vendeve me potenciale te medha natyrore, historike dhe te trashegimise kulturore. Ajo ndodhet ne vendin e dyte ne pellgun e Mesdheut per nga dendesia e monumenteve te kultures. Per kete arsye autoritetet presin serish rritje te numrit te turisteve ne shifra rekord edhe gjate ketij viti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *