Policia e Shqiperise dhe Malit te Zi ne bashkepunim per sezonin turistik!

Written by on 17/05/2018

Intensifikohet bashkepunimi mes policise se Shqiperise dhe Malit te Zi, permes nje marreveshje te nenshkruar se fundmi ne Shkoder, e cila pritet te rrise shkembimin e informacionit mes paleve per te shmangur azilkerkimit dhe mbarevajtjen e situates gjate sezonit turistik. Protokolli per bashkepunim gjate sezonit turistik 2018 synon te shtoje prezencen e policise per eliminimin e radheve te gjata ne kufi dhe te trafikut te automjeteve ne zonat me te populluara turistike. Gjate veres turistet malazeze jane nder ata me hyrjet me te shumta ne vendin tone nderkohe qe bregdeti i Malit te Zi eshte preference e shume shqiptareve gjate sezonit veror.

 


 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist