Zgjerohen shërbimet për emigrantët: Hapen 6 zyra të reja për dokumentet biometrike

Written by on 03/12/2020

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj njoftoi për hapjen e 6 zyrave të reja të aplikimit për dokumente pranë Konsullatës në Bari, Itali, si dhe Ambasadave Shqiptare në Vjenë, Austri, në Paris, Francë, në Berlin, Gjermani, në Stokholm, Suedi dhe në Stamboll, Turqi. Ministri ftoi qytetarët shqiptarë që jetojnë në këto shtete jashtë Shqipërisë, të bëhen pjesë e procesit të regjistrimit të adresës së tyre në vendet ku banojnë. Përmes regjistrimit të banesave, qytetarët bëhen përfitues të shërbimeve të ndryshme në Shqipëri, ku edhe e drejta e votimit do të jetë njëra prej tyre.


Current track

Title

Artist