Kontrolle kufitare për të ndalur francezët që shkojnë për ski në Zvicër

Written by on 03/12/2020

Sezoni i skive  për Krishtlindje dhe Vitin e Ri është një periudhë e rëndësishme për ekonominë e shumicës së vendeve evropiane. Megjithatë kryeministri i Francës është shprehur për një deklaratë se do të ndalojë qytetarët e saj dhe do të shtojë kontrollet kufitare për të gjithë ata që tentojnë të shkojnë drejt Zvicrës për ski. Mësohet se Zvicra, nuk ka shprehur gatishmëri për mbyllje të qendrave të skijimit ndryshe nga Franca, Gjermania apo Italia, ndërsa Austria ka njoftuar  se skijimi do të lejohet nga 24 dhjetori.


Current track

Title

Artist