Zgjatet karantina, dyqanet mbyllur deri më 17 janar!

Written by on 31/12/2020

Danimarka do të zgjasë mbylljen e të gjitha bizneseve jothelbësore  deri në mes të janarit, për të ndaluar pandeminë e COVID-19. “Nuk është e drejtë që një festë e Vitit të Ri të nënkuptojë përhapjen e më shumë infektimeve”, u shpreh kryeministrja Mette Frederiksen. Me përjashtim të farmacive dhe supermarketeve, dyqanet e tjera do të vazhdojnë të qëndrojnë të mbyllura deri më 17 janar.


Current track

Title

Artist