Virgin Arlantik eshte kompania qe do te nise se shpejti fluturimet nga Londra ne Sao Paulo te Brazilit.

Written by on 22/03/2019

Virgin Arlantik eshte kompania qe do te nise se shpejti fluturimet nga Londra ne Sao Paulo te Brazilit. Data eshte akoma e paspecifikuar por thuhet se fluturimet e perditshme do te nisin Brenda vitit 2020 dhe do te kryhen nga nje Boeing 787-9 ne nje udhetim pergjate Atlantikut qe do te zgjase vetem 12 ore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist