Vendosen banera informues ne Parkun e Llogorase!

Written by on 17/12/2018

Parku Kombetar Llogora tashme do t’i mireprese vizitoret e shumte me banera mjaft interesante, te cilet tregojne floren dhe faunen e pasur qe kjo zone ka. Banerat jane vendosur pergjate gjithe parkut per te informuar turistet ne dy gjuhe shqip dhe anglisht. Banerat shfaqin speciet e rralla dhe bimesine duke mundesuar prezantimin e vlerave dhe bukurive qe ka kjo zone.Parku Kombetar Llogora perfaqeson nje nga zonat me interesante persa i perket faunes se eger ne vendin tone.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist