Vdekjet nga aksidentet rrugore, ja kush mban “rekordin”

Written by on 25/06/2021

Shqipëria renditet ndër vendet me vdekjet më të larta nga aksidentet rrugore në raport me popullsisë. Sipas të dhënave nga Eurostat ato janë gati 60% më të larta sesa mesatarja evropiane. Në Evropë kryeson Rumania, Bullgaria dhe më pas vjen Shqipëria me 80 fatalitete nga aksidentet rrugore për 1 milionë banorë.

Nivelet më të ulëta të viktimave rrugore regjistrohen në Suedi, Irlandë, Maltë, Holandë dhe Danimarkë./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist