Varianti Delta mund të rrënojë turizmin në Evropë!

Written by on 03/07/2021

Sezoni i turizmit veror,  jetik për ekonomitë e Evropës Jugore është i kërcënuar ndërsa përhapja e koronavirusit Delta dhe pengesat e udhëtimit mbajnë britanikët në shtëpi.Certifikata e udhëtimit që u lëshua të enjten nga Bashkimi Evropian, mund të lehtësojë lëvizjen, por ende nuk ka dhënë ndonjë rezultat të kënaqshëm.

Rimëkëmbja e turizmit për shumë vende është ende në pikëpytje, duke vënë në rrezik bizneset dhe vendet e mikpritjes.Varianti i koronavirusit Delta me përhapje të shpejtë është përgjegjës për më shumë se gjysmën e infeksioneve të reja./radiotravel.al


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist