Ura Veneciane në fshatin e Vlorës që po zgjon interesin e turistëve!

Written by on 06/09/2021

Rreth 48 km nga qyteti i Vlorës, ura e fshatit Brataj është kthyer në një atraksion tërheqës për turistët vendas dhe të huaj. Ura veneciane që ndodhet në këtë fshat është një monument kulturor i trashëgimisë kombëtare dhe tashmë është përfshirë në guidat e zonës.

Ajo daton që prej shekullit të 16-të, është ura më e madhe e këtij tipi në Shqipëri dhe një nga më të mëdhatë në Ballkan./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist