Turqia vazhdon te kryesoje turizmin e shendetit

Written by on 22/03/2019

Turqia vazhdon te kryesoje turizmin e shendetit, dhe numri i turistëve që kanë preferuar Turqinë pasi Ujërat termale në Turqi kanë cilësi superiore krahasuar me ato në Evropë, qoftë për nga cilësia, densiteti dhe temperatura e ujit, por edhe për nga veçoritë e ndryshme fizike dhe kimike që ato kanë. Gjithashtu nuk mund të anashkalohet kontributi që jep turizmi termal në ekonominë e vendit. Supozohet që numri i turistëve që kanë preferuar Turqinë në turizmin e shëndetit deri në fund të 2018-ës të ketë arritur në 1 milion”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist