Turqia, Qipro dhe Greqia, destinacionet kryesore turistike për rusët gjatë gjysmës së parë të 2021!

Written by on 05/10/2021

Ndërsa situata e COVID-19 filloi të përmirësohej në të gjithë botën dhe me kufizimet që u qetësuan, shumica e qytetarëve rusë vendosën të kalojnë pushimet e tyre jashtë vendit. Bazuar në të dhënat e siguruara nga shërbimi kufitar i Rusisë, gjatë gjysmës së parë të vitit 2021, 806.212 persona udhëtuan nga Rusia në Turqi për qëllime turistike, duke treguar se Turqia ishte destinacioni më i preferuar, veçanërisht për të shpenzuar pushimet verore.

Pas Turqisë, destinacioni i dytë që ishte i popullarizuar në mesin e rusëve këtë vit ishte Qipro dhe në vend të tretë renditet Greqia./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist