Turqia i jep përparësi vaksinimit të personelit në turizëm!

Written by on 15/03/2021

Turqia i ka dhënë një përparësi vaksinimi punonjësve në industrinë e turizmit, një zhvillim inkurajues që siç thonë përfaqësuesit e sektorit, do t’i mundësonte vendit të qëndronte një hap para konkurrentëve të tij. Ministria e Kulturës dhe Turizmit ka filluar të marrë një bum aplikimesh në internet pas këtij vendimi.

Turkish Airlines bids farewell to Ataturk Airport

“Turizmi është sektori që kontakton më shumë me të huajt. Kjo është arsyeja pse vaksinimi është kaq i rëndësishëm. Vaksinimi i personelit të turizmit do t’i japë Turqisë një avantazh”, shprehet Kryetari i Shoqatës Turke të Agjencive të Udhëtimit Firuz Baklikaja./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background