Turizmi shiptar perfaqsohet ne “Adria Hotel Forum” 2019

Written by on 22/02/2019

Turizmi shiptar perfaqsohet ne “Adria Hotel Forum” 2019
Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, perfaqesoi Shqiperine dhe paketen gjithevjetore turistike te saj, ne nje nga konferencat me te rendesishme te zhvilluara ne Beograd, ne datat 20-21 shkurt me perfaqesues te emrave te njohur te hotelerise se rajon.Shkembimi i pervojave, ideve te reja ne fushen e turizmit, perthithja e investimeve nga marka te njohura, por edhe realizimi i nje pakete te perbashket turistike ne rajon ishin disa nga qellimet e konferences nderkombetare te hotelerise dhe investimeve “Adria Hotel Forum”, qe zhvillohet per te shtatin vit radhazi. Ministri theksoi se Shqiperia ka asete te mrekullueshme sa i takon investimeve ne hoteleri, por ka ende emra te njohur me te cilat vendi yne po negocion qe te mberrijne ne Shqiperi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist