Turizmi ndërkombëtar, në krizë deri në 2023!

Written by on 01/07/2021

Mbërritjet e turizmit ndërkombëtar do të ngecin këtë vit, me përjashtim të disa tregjeve perëndimore, duke shkaktuar deri në 2.4 trilion dollarë humbje. Sipas studimeve sektori nuk pritet të rikthehet plotësisht si më parë deri në vitin 2023.

Vaksinimi dhe çertifikatat COVID-19 janë çelësi për të rivendosur besimin në turizmin e huaj, i cili siguron shpëtimin për shumë vende,veçanërisht në shtetet e vogla që mbështeten në këtë sektor për të siguruar punë dhe rritur ekonominë./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background