Turizëm falë dëborës! Çfarë duhet të kenë kujdes drejtuesit e mjeteve

Written by on 18/01/2021

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ka sjellë në vëmendje disa rregulla të rëndësishme për të gjithë ata që planifikojnë të udhëtojnë në këtë mot të acartë. Ndonëse temperaturat janë nën zero, shumë qytetarë kanë zgjedhur ti drejtohen Korçës, Pogradecit apo Voskopojës. Qarkullimi me goma të përshtatshme për stinën e dimrit, mos kryerja e manovrave të nxituara veçanërisht në prani të dëborës dhe ruajtja e distancës së sigurisë janë disa nga këshillat kryesore për ata që preferojnë turizmin dimëror.


Current track

Title

Artist