Trendet qe kane mbizoteruar ne turizem gjate ketij viti!

Written by on 29/12/2018

TravelPulse.com ka bere nje studim te trendeve te udhetimit qe kane mbizoteruar gjate ketij viti. Ajo qe eshte vene re eshte nje renie e shpenzimeve ne pushime nga turistet nderkombetar me 3% ne krahasim me vitin e kaluar edhe pse ne numer udhetimet jane rritur. Nje tjeter trend ka qene prania e nje numri te larte turistesh amerikane ne Europe gjate ketij viti. Destinacionet historiko- kulturore kane qene me te zgjedhurat nderkohe qe interesin me te larte per to e kane pasur turistet e rinje. Nga ana tjeter eshte vene re nje zhvillim i sektorit ne vende si Egjipti, Japonia dhe Marokut, udhetimet drejt te cilave jane rritur me 65% me shume sesa viti 2017.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist