Trendet dhe destinacionet me te preferuara per vitin e ardhshem!

Written by on 24/12/2018

Trendet dhe destinacionet me te preferuara per vitin e ardhshem!
Brodway Travel, ka arritur te nxjerre disa statistika interesante mbi trendet e
udhetimit gjate vitit te ardhshem. Po ashtu, ka perpiluar edhe nje liste me
destinacionet e preferuara per vitin 2019. Turistet kane filluar te kthehen ne Egjipt
pas rritjes se stabilitetit politik ne vend. Nderkohe, ‘pushimet romantike’ nga ana
tjeter kane pesuar nje renie prej 16% gjate kater viteve te fundit. Trendet tregojne
se Rumania me shume mundesi do te jete Berlini i ardhshem duke terhequr prane
saj gjithnje e me shume vizitore. Ne listen e destinacioneve te preferuara te
udhetareve po perfshihen gjithnje e me shume vendet ku jane xhiruar filma/seriale.
Greqia eshte nje tjeter vend qe ka regjistruar nje rritje te numrit te pushuesve,
nderkohe Praga, Rumania dhe Franca do te jene destinacionet te cilat edhe vitin e
ardhshem pritet te jene ne listen e vendeve te preferuara.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist