Tregu gjerman i punës , 1 milion vende te lira!

Written by on 16/05/2019

 

 

Gjermania ka shpallur 1 milion vende të lira pune vetëm në tremujorin e parë të vitit , një numër shumë më i lartë se e njëjta periudhë në vitin e shkuar. Kërkesa më e madhe është për punëtorë të kualifikuar me arsim të mesëm, sipas Agjensisë Federale të Punës. Sektori i shërbimeve , ndërtimi dhe kujdesi shëndetësor kryesojnë kërkesat më të mëdha. Ndërkohë në rritje është edhe kërkesa për punëtorë pa kualifikim.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist