TGCOM serish shkrim per Shqiperine turistike!

Written by on 16/06/2018

Agjencite italiane te lajmeve po rekomandojne gjithnje e me shume Shqiperine si destinacion turistik. Pas agjencise “ANSA”, edhe agjencisa “TGCOM”  ka vleresuar potencialin turistik te Shqiperise, duke e konsideruar si nje destinacion qe duhet zbuluar. Sipas TGCOM mes detit dhe kultures, mes historise e argetimit, Shqiperia eshte nje destinacion ne rritje i Mesdheut, me nje raport optimal mes cilesise dhe çmimit”. Artikulli nder te tjera evidenton se plazhet jane me te vertete te mrekullueshme dhe se shqiptaret jane shume mikprites. Ne artikull thuhet se Saranda mbetet shume e dashur dhe frekuentuar nga te rinjte si nje nga destinacionet me te kendshme ne te gjithe bregdetin e Adriatikut. Gjithashtu permendet Vlora dhe pika te tjera turistike.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist