Tashme aplikimi per targat e proves mund te behet online

Written by on 11/02/2019

Tashme aplikimi per targat e proves mund te behet online
Nga dita e sotme, aplikimi per targat e proves mund te behet online. Sipas Drejtorise se Pergjithshme te Transportit Rrugor subjektet nuk do te vonohen me per te siguruar per automjetin e tyre nje Targe Prove. Aplikimi dhe ndjekja e procedures do te behet online me qellim shmangien e vonesave dhe abuzimit. Sipas njoftimit subjektet do te mund te aplikojne online edhe per rinovimin e autorizimeve te dhena para 2018-s apo nese do te bejne nje aplikim te ri per sipas Licenses/Aktivitetit. Nga 1 shkurti, targat e Proves po jepen me regjister te veçante dhe ne sistem. Ndryshimi vjen me Librin e Levizjes qe do te dokumentoje shasine, daten dhe emrin e personit ne timon.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist