Studimi: Shqipëria, të paktën dhe 48 vite për t’u bërë anëtare e BE-së!

Written by on 11/11/2021

Shqipërisë do t’i duhen të paktën dhe 48 vite për t’u bërë anëtare e Bashkimit Evropian. Kështu bën me dije një studim i Institutit Epik në Kosovë, i cili ka marrë në shqyrtim progresin që kanë bërë vendet e Ballkanit Perëndimor drejt BE-së. Sipas studimit, vendet që kanë më shumë mundësi për procesin e anëtarësimit janë Mali i Zi, Serbia dhe Maqedonia e Veriut.

 

Me këtë ritëm të reformave vendeve të Ballkanit do iu duhen nga 38 deri në 68 vite për tu bërë gati për anëtarësim në BE” – thuhet ndër të tjera në studim./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist