Studimi/3 shtetet më të mira dhe më pak të mira për punën dhe jetesën!

Written by on 29/05/2021

Kompania Kisi ka realizuar një studim në 50 qytete në gjithë botën për të parë se cilat prej tyre kanë një ekuilibër të shëndetshëm të punës dhe jetës. Helsinki në Finland, Olso në Norvegji dhe Zyrihu në Zvicër rezultojnë të jenë në 3 vendet më të mira përsa i përket lumturisë, punës dhe ndërveprimit me qytetin.

Nga ana tjetër banorët në Hong Kong, Singapor dhe Bangok rezultojnë të jenë më të stresuarit dhe më të ngarkuarit, me një ndikim të madh në jetën e përditshme./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist