SiViaggia.it: Syri i Kalter, perla e fshehur e turizmit shqiptar

Written by on 09/02/2019

SiViaggia.it: Syri i Kalter, perla e fshehur e turizmit shqiptar
Syri i kalter, nje prej destinacioneve me te vizituara shqiptare eshte bere qender e
artikullit te fundit te websitit SiViaggia.it. Portali i njohur italian i udhetimeve shkruan
nder te tjera se zona e ketij siti ze me pak se dy kilometra katrore,dhe ai thuajse nuk
gjendet i fshehur ne mes te pyllit te dendur te lisave dhe fiqve. Mund te arrihet vetem ne
kembe pasi keni ecur per rreth 2 km dhe nga Saranda eshte nje udhetim ditor i bukur per
te bere. Artikulli thekson edhe faktin se Syri i Kalter eshte kandidat per te hyre ne listen
e pasurive natyrore te mbrojtura nga UNESCO dhe se se fundmi ka terhequr turma te
medha turistesh te huaj.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist