Siguria në aeroport , hapet tenderi!

Written by on 18/05/2019

 

 

Gara  për kompanitë e sigurisë fizike , eshte deklaruar e hapur nga Tirana International Airport. Faqja zyrtare e kompanisë u bën thirrje kompanive ndërkombëtare të specializuara të marrin pjesë në garë. Vendimi vjen pak pas supergrabitjes së bërë në aeroportin e vetëm në vend  . Kontrata me kompaninë që do të fitojë tenderin do të jetë 5 vjeçare. Gara do të zgjasë 4 jave dhe shërbimi planifikohet të nisë në korrik të këtij viti.

Aeroporti nene tereza

Aeroporti nene tereza


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist