Shqipëria, pushtohet nga rusët

Written by on 13/03/2019

Shqipëria turistike po tërheq përherë e më shumë vëmendjen e turistëve të huaj dhe po shihet si një destinacion gjithëvjetor.

Vendi ynë tashmë po shihet si atraksion dhe destinacion i ri për turistët rusë, të cilët kanë shprehur interes pranë pavionit të Shqipërisë në Panairin e Moskës.

Agjencia Kombëtare e Turizmit bën të ditur se vihet re rritje e kërkesave për të vizituar Shqipërinë dhe interesim i tyre i madh për të njohur kulinarinë, natyrën, bregdetin dhe historinë shqiptare.

Kërkesa të vazhdueshme për përmirësimin e infrastrukturës ajrore duke shtuar fluturimet direkte nga Rusia. Interesimi vjen dhe nga heqja vizave për turistët e atdheut te stepave dhe te vodkes nga qeveria shqiptare


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist