Shqiperia pike te forte atraktive ka turizmin kulturor

Written by on 03/07/2018

Shqiperia pike te forte atraktive ka turizmin kulturor

 

Vouchercloud, aplikacioni europian per blerjet online, ka ndertuar grafike informues qe tregojne terheqjet e turisteve per çdo vend duke u bazuar mbi te dhenat e TripAdvisor. Vendet jane ndare sipas kategorive: historik, natyror, fetar dhe turistik.Sipas hartes Shqiperia terheq me se shumti turistet me kategorine e vendeve historike, veçanerisht me Parkun Arkeologjik te Butrintit. Serbia dhe Kosova, terheqin gjithashtu me kategorine e vendeve historike. Mali i Zi dhe Maqedonia terheq turistet me atraksionet natyrore, perkatesisht me Gjirin e Kotorrit dhe liqenin e Ohrit. Ndersa Greqia, sipas hartes, si atraksion kryesor te turisteve ka muzeun e Akropolit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist