Sektori i Turizmit në Evropë vuan 51.4% ulje financiare

Written by on 10/07/2021

Sektori i Udhëtimeve dhe Turizmit në Evropë panë kolapsin më të madh ekonomik vitin e kaluar, për shkak të Coronavirus, duke shënuar një rënie prej 51.4 përqind të të ardhurave. Kështu bën të ditur Raporti Vjetor Ekonomik i realizuar nga Këshilli i Turizmit.

Gjithsesi në krahasim me pjesën tjetër të botës,  Evropa mbetet rajoni kryesor për shpenzimet e vizitorëve ndërkombëtarë. Pavarësisht kësaj, 3.6 milion njerëz të angazhuar në industrinë e turizmit mbetën të papunë në Evropë./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background