Rumunët i bashkohen listës së certifikimeve false të vaksinës!

Written by on 18/08/2021

Me certifikatat e vaksinimit, të cilat janë bërë të detyrueshme në shumicën e vendeve europiane, duket se janë shtuar dhe rastet e atyre që zgjedhin t’I falsifikojnë ato. Autoritetet rumune kanë regjistruar disa raste të qytetarëve që blejnë certifikata të rreme vaksinimi.

Edhe pse Rumania ofron vaksina falas, disa kanë vendosur të blejnë certifikata vaksinimi të falsifikuara në mënyrë që të shmangin kërkesën e karantinës, e cila imponohet kundër të gjithë atyre që nuk janë vaksinuar. Vetëm gjatë muajit të fundit, policia kufitare identifikoi 69 persona që u përpoqën të hynin në territorin rumun duke përdorur certifikata të falsifikuara.

Radio Travel.al


Current track

Title

Artist

Background