Rritet turizmi mjeksor ne Emiratet Arabe

Written by on 20/02/2019

Rritet turizmi mjeksor ne Emiratet Arabe
Turizmi mjeksor ne Emiratet e Bashkuara Arabe duket se po shkon
drejt ngritjes. Gjate nje forumi te fundit qe eshte mbajtur me investire
nderkombetare dhe autoritete te industrise se turizmit e sektorit te
shendetsise nga vendet arabe fitimet qe turizmi i shendetit ka sjelle per
vendin zene nje perqindje te konsiderueshme per ekonomine ne keto
vende. Vetem ne Dubai brenda vitit 2020 te ardhurat nga turistet e huaj
qe kerkojne trajtim mjeksor do te arrijne ne 700 milione dollare.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist