Rritet numri I pasagjereve dhe destinacioneve ne Aeroportin Nene Tereza!

Written by on 18/03/2019

Rritet numri I pasagjereve dhe destinacioneve ne Aeroportin Nene Tereza!

Numri i pasagjerëve që kanë udhëtuar nga aeroporti “Nënë Tereza” në vitin 2018 është rritur me 68%, duke e bërë Shqipërinë një vend të aksesueshëm nga turistët e huaj. Shtetasit shqiptarë që kanë udhëtuar nëpërmjet aeroportit në këtë periudhë janë rritur me 40%, e ndërkohë që kemi dyfishim të shtetasve të huaj krahasuar me vitin 2013. Rritja e numrit të pasagjerëve është mundësuar edhe si shkak I rritjes se numrit total të fluturimeve, por akoma më domethënëse është rritja e numrit të destinacioneve të arritshme nëpërmjet Rinasit. Kjo e ka bërë Shqipërinë edhe më të aksesueshëm nga turistët e huaj e njëkohësisht qendrat e mëdha urbane në botë janë bërë lehtësisht të arritshme për bashkë atdhetarët tanë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist