Rregulli i ri: 7 euro tarifë për të udhëtuar në BE nga viti 2022!

Written by on 16/11/2021

Qytetarët jashtë BE-së, duke përfshirë amerikanët, australianët, britanikët dhe udhëtarë të tjerë nga jashtë zonës Shengen, do të duhet të plotësojnë një aplikim prej 7 eurosh për të hyrë nga viti i ardhshëm.  I quajtur “Sistemi Evropian i Informacionit dhe Autorizimit të Udhëtimit” – shkurt ETIAS – rregulli i ri synon të rrisë sigurinë dhe të ndihmojë në parandalimin e kërcënimeve shëndetësore ndaj bllokut.

Rregulli i të drejtës për të kaluar deri në 90 ditë në Evropë nuk ka ndryshuar./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist