Rekord vizitash ne parqet arkeologjike ne Shqiperi.

Written by on 13/04/2019

Nje numer i madh vizitoresh kane frekuentuar parqet arkeologjike te shqiperise gjate tremujorit te pare te vitit 2019 duke arritur nje shifër mbresëlënëse me 19 881 vizitorë. Duke e krahasuar këtë shifër me të njëjtën periudhë të 2016 që këto parqe kanë pritur 5800 vizitorë, për të njëjtën periudhë në 2019 ka një rritje me +237% më shumë vizitorë. Tashmë këto parqe çdo vit e më shumë po mirëpresin vizitorë të huaj dhe vendas pasi Shqipëria ka një potencial turistik gjithëvjetor dhe përgjatë kësaj periudhe këto vende mbeten atraksionet turistike më të preferuara.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist