“Rebelimi i Zhdukjes” në Londër nuk ndalet

Written by on 23/04/2019

 

 

 

Numri i aktivistëve të mjedisit, të arrestuar gjatë tetë ditëve të aksionit të drejtpërdrejtë në Londër, arriti në 1,000 të hënën. Autoritete e rendit ne Londer kane beret e ditur gjithashtu se tashme ura Waterloo, një nga vendet e bllokuara nga protestat, ishte rihapur . Grupi i Klimës “Rebelimi i Zhdukjes” ka shënjestruar vendet në Londrën qendrore, si Cirku i Oksfordit dhe Sheshi i Parlamentit, në një fushatë të mosbindjes civile të padhunshme me qëllim të ndalimit të asaj që ajo e quan një krizë klimatike globale.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist